November 2014

Dette er blot et ganske kort nyhedsbrev med fokus på et par workshops de kommende måneder. Et lidt længere nyhedsbrev vil følge sidst på måneden.
Først og fremmest tak til alle der deltog på workshoppen med master Sam Tam. Vi havde nogle fantastiske dejlige dage, og Sam Tam øste virkelig ud af sin store viden og erfaring. Det er endnu uvist hvornår han kommer til Danmark igen – han har længe snakket om at skære ned i de workshops der foregår overseas, og blot komme hvert anden år. Så snart jeg ved noget mere, vil jeg naturligvis annoncere det ud.

Bogprojekt:
Jeg fik afleveret manus til tiden og er nu i gang med billed- og videooptagelser, når vejret tillader det. Hvilket desværre ikke har været ofte her i efteråret …

Workshops:
Jeg har tænkt mig at lave en follow-up workshop på Sam Tam´s workshop i enten slutningen af januar eller februar. Dato ligger ikke helt fast endnu. Til gengæld har jeg et par workshops lige rundt om hjørnet – bl.a. en sværdworkshop. Jeg kan klart anbefale dig at træne sværdform. Hvis du i forvejen træner taiji, vil det give en helt anden dimension til din håndform, og du vil begynde at fornemme spiralbevægelserne fra dit center og ud til finger spidser. Hvis du ikke i forvejen træner taiji, er sværdformen en rigtig god indgang til de flydende, harmoniske og fuldt integrerede bevægelser. Jeg tilrettelægger undervisningen så alle kan være med. Upcoming workshops:

8/11 – 10 – 14 Kropsholdning (http://www.denintelligentekrop.dk/workshop-kropsholdning) 15/11 – 10 – 14 Supervision Qi Gong uddannelse

22/11 –   9 – 13 Sværdform

22/11 – 14 – 17 Supervision Qi Gong uddannelse

Derudover vil jeg slå en del workshop op for de første 2. kvartaler af 2015. Jeg overvejer at begynde at undervise i stokform og/eller vifteform. I første omgang udelukkende som små workshops af 3 – 4 timers varighed. Er der interesse? Stokformen lærer den enkelte at kunne forsvare sig mod flere på én gang, med en hvilken som helst genstand.

Taiwantur:
Der har indtil videre ikke været mange der har vist interesse for en sådan tur. Vi skal helst være 10 – 12 personer for at det kan hænge sammen som grupperejse, og indtil videre er der ikke mere end 4 … Så jeg prøver en sidste gang – ellers gemmer vi det til et senere tidspunkt. Så hvis du er interesseret i at rejse nogle uger til Taiwan i november 2015 for at træne og møde en masse Taiji entusiaster, så er det ved at være tid at give mig en tilbagemelding.

Træningstur til Sam Tam:
I forbindelse med Sam Tam´s netop overståede workshop, var der enkelte der talte med ham om, at arrangere en træningsuge til Vancouver hos ham. Der er plads til 4-5 stykker udover mig. Hvis du er interesseret – så lad mig det vide.

Privattimer:
Flere og flere spørger til og benytter sig af enelektioner. Hvis du har et ønske om det, så henvend dig blot til mig. Bor du langt fra Københavnsområdet og gerne vil signe up for et par dage, er der mulighed for at overnatte hos mig, og derved holde udgifterne nede.Torben