Susan Dromph

Susans interesse for Taiji startede i Lancaster, England tilbage i 2002, hvor hun begyndte på Taiji og Qigong i det lokale medborgerhus.  I 2004 flyttede hun til Danmark, og her deltog hun på en weekend workshop med Torben Bremann i starten af 2013, og det blev startskuddet til, at hendes interesse for og lyst til at træne og udforske Taiji, for alvor tog fart. 
Susan er især interesseret i den fysiske og psykiske udvikling der kan finde sted når man træner Taiji, Qigong, og standing meditation (Zhan Zhuang) regelmæssigt samt hvordan forskellige former og øvelser kan hjælpe med forståelse af de forskellige grundprincipper.  ”Uanset hvor meget jeg begynder at forstår, er der altid flere facetter til Taiji som jeg kan dykke nede i og undersøge nærmere, og det er det jeg er mest vild med!” 

Susan har været en del af Taiji intensive – et meget intensivt instruktørforløb bestående af 6 selvstændige basismoduler samt to overbygningsmoduler. Hvert modul har indeholdt mere end 80 face-to-face undervisningstimer i en lille gruppe samt meget hjemmetræning. Grundstammen er Master Sam Tams system, men også elementer fra andre systemer som f.eks. Master Huang Xiangxians system, Chenstil, Qigong, m.m. har indgået for at opnå en dybere og større forståelse af både Taiji og Qigong.

Derudover har Susan modtaget mange hundrede privattimer af Torben Bremann gennem en længere årrække og deltaget på de fleste af hans workshops og sommerlejre.

Hun tilhører en lille eksklusiv gruppe af instruktører, som er de eneste kvalificerede instruktører i Master Sam Tams system i Europa.

Hun er bl.a. certificeret til at undervise i:

Fra Master Huang Xiangxians system: 1.del af Taijiformen, 5 loosening exercises, standing meditation (Zhan Zhuang),Dalü partnerform og de 6 basis pushhandsøvelser.

Fra Master Sam Tams System: Hele Taijiformen både i basis udførelse og med fokus på Qi, samtlige enkelt og dobbelt pushhandsøvelser, basal samt avanceret standing meditation (Zhan Zhuang), Sam Tams to-mands partnerform, Soaring Crane Qigong 1 og 2.

Derudover basis forståelse og udførelse af Qinna, 7 hands 8 step Praying Prantis partnerform, basis bouncingøvelser, udløsning af fajin og evnen til at sænke Qi, og guide og undervise i metoderne til at udvikle disse færdigheder.

Udover ovenstående,  er hun desuden certificeret til at undervise:
Baduanjin Qigong, Soaring Crane Qigong 3 – 5, Hunyuan Qigong, 5 – element Qigong, Taijiruler basic, Taijibang basic, Zheng Manqing Qigong set, Sam Tams vifteform samt Sam Tams stokform

 
Susan har deltaget på flere af Sam Tams workshops i København, samt 2 gange besøgt ham i hans hjem i Vancouver for at modtage privat undervisning.  Hun har derudover deltaget på flere workshops med Huai Hsiang Wang (Howard), samt modtaget privat undervisning af ham her i København.  Desuden har hun bl.a.  lært fra Prof. Yang Yubing, Liang Dehua, Rob Liberti, og Han Fleet.


Susan kan kontaktes på:

Mail: susan.dromph@outlook.dk