Peter Munthe-Kaas

Peter har praktiseret Taiji og Qigong i mere end 15 år. Han har været en del af Taiji intensive – et meget intensivt instruktørforløb bestående af 6 selvstændige basismoduler samt to overbygningsmoduler. Hvert modul har indeholdt mere end 80 face-to-face undervisningstimer i en lille gruppe samt meget hjemmetræning. Grundstammen er Master Sam Tams system, men også elementer fra andre systemer som f.eks. Master Huang Xiangxians system, Chenstil, Qigong, m.m. har indgået for at opnå en dybere og større forståelse af både Taiji og Qigong.

Derudover har Peter modtaget mange hundrede privattimer af Torben Bremann gennem en lang årrække og deltaget på mange af hans workshops og sommerlejre.

Han tilhører en lille eksklusiv gruppe af instruktører, som er de eneste kvalificerede instruktører i Master Sam Tams system i Europa.

Han er bl.a. certificeret til at undervise i:

Fra Master Huang Xiangxians system: 1.del af Taijiformen, 5 loosening exercises, standing meditation (Zhan Zhuang),Dalü partnerform og de 6 basis pushhandsøvelser.

Fra Master Sam Tams System: Hele Taijiformen både i basis udførelse og med fokus på Qi, samtlige enkelt og dobbelt pushhandsøvelser, basal samt avanceret standing meditation (Zhan Zhuang), Sam Tams to-mands partnerform, Soaring Crane Qigong 1 og 2.

Derudover basis forståelse og udførelse af Qinna, 7 hands 8 step Praying Prantis partnerform, basis bouncingøvelser, udløsning af fajin og evnen til at sænke Qi, og guide og undervise i metoderne til at udvikle disse færdigheder.

Peter har deltaget på flere af Sam Tams workshops i København, og har besøgt ham i hans hjem i Vancouver flere gange for at modtage privat undervisning. Han har derudover deltaget på flere workshops med Huai Hsiang Wang (Howard) samt modtaget privat undervisning af ham her i København. Derudover har han blandt andre lært fra Peter Ralston og Liang De Hua og været på studieophold i Taiwan.

Peter kan kontaktes på.
Mail: Peter@munthe-kaas.dk
Telefon: 51501738
Hjemmesider:
www.wuwei.dk
www.relationalspaces.dk

Peters øvrige uddannelsesmæssige baggrund og profil er som følger:

Uddannelse:
Kropsterapeut fra Manuvision skolen
Circling facilitator fra Circling Europe

Peters arbejde handler om dét at relatere. Til sig selv, til andre, til samfundet og til naturen. Det handler om at opbygge intimitet med os selv og om at skabe et tillidsfuldt forhold til verden omkring os. Han integrerer og bruger kropsforståelsen og sensitiviteten fra Taiji og Qigong i sit arbejde.

Som Circling facilitator bringer han et stærkt fokus på ikke-dømmende nærvær ind og fra uddannelsen som kropsterapeut, sammenhængene mellem krop, tanke og følelser. 

Peter har været med til at grundlægge centeret Relational Spaces på Nørrebro i København, hvor der er daglige workshops med fokus på nærvær, autencitet, kropsforståelse og meget mere.