Martin Qvist

Har været en del af Taiji intensive – et meget intensivt instruktørforløb bestående af 6 selvstændige basismoduler samt to overbygningsmoduler. Hvert modul har indeholdt mere end 80 face-to-face undervisningstimer i en lille gruppe samt meget hjemmetræning. Grundstammen er Master Sam Tams system, men også elementer fra andre systemer som f.eks. Master Huang Xiangxians system, Chenstil, Qigong, m.m. har indgået for at opnå en dybere og større forståelse af både Taiji og Qigong.

Derudover har Martin modtaget mange hundrede privattimer af Torben Bremann gennem en længere årrække.

Han tilhører en lille eksklusiv gruppe af instruktører, som er de eneste kvalificerede instruktører i Master Sam Tams system i Europa.

Han er bl.a. certificeret til at undervise i:

Fra Master Huang Xiangxians system: 1.del af Taijiformen, 5 loosening exercises Huang Xiangxian, standing meditation (Zhan Zhuang),Dalü partnerform og de 6 basis pushhandsøvelser.

Fra Master Sam Tams System: Hele Taijiformen både i basis udførelse og med fokus på Qi, samtlige enkelt og dobbelt pushhandsøvelser, basal samt avanceret standing meditation (Zhan Zhuang), Sam Tams to-mands partnerform, Soaring Crane Qigong 1 og 2.

Derudover basis forståelse og udførelse af Qinna, 7 hands 8 step Praying Prantis partnerform, basis bouncingøvelser, udløsning af fajin og evnen til at sænke Qi, og guide og undervise i metoderne til at udvikle disse færdigheder.

Martins interessen for hvordan krop og sind virker og påvirker hinanden startede med traditionel Yoga og senere en zen buddhistisk praksis.
De indre stilarters ry for at kunne forbinde krop og sind på usædvanlig og anderledes vis blev startskuddet til at påbegynde træning under Torben Bremann efter længere tids forgæves søgen efter kompetent undervisning i Danmark.
Martins primære interesse ligger i den kropslige, psykiske og energetiske træning, der resulterer i afspændt styrke og stabilitet i både krop og sind. Færdigheder som de indre stilarter er berømte for at indeholde og opøve – men få formår at demonstrere.

Martin har sammen med Torben Bremann besøgt Master Sam Tam og lært direkte fra ham i hans hjem i Vancouver. Derudover har han bl.a. lært fra Rob Liberti, Dan Harden, Serge Augier, Huai Hsiang Wang (Howard) m.fl.

Martin kan kontaktes På:
Mail: martin.qvist89@gmail.com
Hjemmeside: indrestyrkeblog.wordpress.com