Liane Posborg Johansen

Har været en del af Taiji intensive – et meget intensivt instruktørforløb bestående af 6 selvstændige basismoduler samt to overbygningsmoduler. Hvert modul har indeholdt mere end 80 face-to-face undervisningstimer i en lille gruppe samt meget hjemmetræning. Grundstammen er Master Sam Tams system, men også elementer fra andre systemer som f.eks. Master Huang Xiangxians system, Chenstil, Qigong, m.m. har indgået for at opnå en dybere og større forståelse af både Taiji og Qigong.

Derudover har Liane modtaget mange privattimer af Torben Bremann gennem en længere årrække og deltaget på mange af hans workshops, kurser og sommerlejre.

Hun tilhører en lille eksklusiv gruppe af instruktører, som er de eneste kvalificerede instruktører i Master Sam Tams system i Europa.

Hun er bl.a. certificeret til at undervise i:

Fra Master Huang Xiangxians system: 1.del af Taijiformen, 5 loosening exercises Huang Xiangxian, standing meditation (Zhan Zhuang),Dalü partnerform og de 6 basis pushhandsøvelser.

Fra Master Sam Tams System: Hele Taijiformen både i basis udførelse og med fokus på Qi, samtlige enkelt og dobbelt pushhandsøvelser, basal samt avanceret standing meditation (Zhan Zhuang), Sam Tams to-mands partnerform, Soaring Crane Qigong 1 og 2.

Derudover basis forståelse og udførelse af Qinna, 7 hands 8 step Praying Prantis partnerform, basis bouncingøvelser, udløsning af fajin og evnen til at sænke Qi, og guide og undervise i metoderne til at udvikle disse færdigheder.

Liane har besøgt Master Sam Tam og lært direkte fra ham i hans hjem i Vancouver.

Liane bor i Vejle og underviser i både Tai Chi og Qigong i Vejle og Grindsted og afholder kurser og workshops i det meste af Jylland og Fyn.

Liane kan kontaktes på:
Mail: posborg1@gmail.com
Telefon: 51519631
Hjemmeside: www.floejlshaender.dk