Janne Knabe Nielsen

Har været en del af Taiji intensive – et meget intensivt instruktørforløb bestående af 6 selvstændige basismoduler samt to overbygningsmoduler. Hvert modul har indeholdt mere end 80 face-to-face undervisningstimer i en lille gruppe samt meget hjemmetræning. Grundstammen er Master Sam Tams system, men også elementer fra andre systemer som f.eks. Master Huang Xiangxians system, Chenstil, Qigong, m.m. har indgået for at opnå en dybere og større forståelse af både Taiji og Qigong.

Derudover har Janne modtaget privattimer af Torben Bremann gennem en længere årrække og deltaget på mange af hans workshops og sommerlejre.

Hun tilhører en lille eksklusiv gruppe af instruktører, som er de eneste kvalificerede instruktører i Master Sam Tams system i Europa.

Hun er bl.a. certificeret til at undervise i:

Fra Master Huang Xiangxians system: 1.del af Taijiformen, 5 loosening exercises, standing meditation (Zhan Zhuang),Dalü partnerform og de 6 basis pushhandsøvelser.

Fra Master Sam Tams System: Hele Taijiformen både i basis udførelse og med fokus på Qi, samtlige enkelt og dobbelt pushhandsøvelser, basal samt avanceret standing meditation (Zhan Zhuang), Sam Tams to-mands partnerform, Soaring Crane Qigong 1 og 2.

Derudover basis forståelse og udførelse af Qinna, 7 hands 8 step Praying Prantis partnerform, basis bouncingøvelser, udløsning af fajin og evnen til at sænke Qi, og guide og undervise i metoderne til at udvikle disse færdigheder.

Janne bor og arbejder i Fåborg på Fyn

Janne kan kontaktes på:
Mail: janne-fma@hotmail.com
Telefon: 22583991
Hjemmeside: https://det-blaa-hus.dk/janne-knabe-nielsen/

Jannes øvrige uddannelsesmæssige baggrund og jobprofil er som følger:

Uddannelser/Efteruddannelser:
Fysioterapeut og TCM-Akupunktør.(Musiklærer-efteruddannelse.)Qi Gong instruktøruddannelse DGI, (Eksaminator og gæsteinstruktør: Yang Yubin, Beijing sportsuniversitet).

Derudover:
Akupunkturstudieophold på sygehuse og universiteter i hhv. Nanjing (2007) og Beijing (2014).Studie ophold på: ”Chinese Taoist Medical Qi Gong Center”, Beijing 2016.Har igennem de sidste 7 år fulgt forløb i Meditation og Energiarbejde på ”Vækstcentret ”.

Nuværende arbejde:
Privatklinik i Fåborg med Fysioterapi og Akupunktur samt Qi Gong og Meditationsforløb.
Underviser endvidere på aftenskole i Qi Gong og Taiji.